Wordfast-trainers

Op deze pagina vindt u informatie over het geven en nemen van Wordfast-cursussen, waarin het gebruik van Wordfast, Word, vertaaltechnieken en de bijbehorende computervaardigheden worden behandeld.

Onafhankelijke professionals - trainers genaamd - geven cursussen voor beginners en gevorderden. In het hypothetische geval van herhaalde klachten van cursisten, kunnen trainers zonder uitleg en voorafgaande waarschuwing uit de lijst worden geschrapt.

Cursisten moeten weten dat trainers geen onlinesupport geven maar cursussen aanbieden. Bovendien zijn professionele cursussen niet gratis. De tarieven worden bepaald door de trainers zelf. Zorg dat u voor aanvang van een cursus op de hoogte bent van alle kosten.

Zin om trainer te worden?Geef u op bij info@wordfast.net.

Wilt u een Wordfast-cursus volgen?Zoek hier een trainer in uw omgeving.


Details die in onderling overleg voor aanvang van de cursus moeten worden besproken zijn:
Locatie Waar wordt de cursus gehouden?
Inhoud Overzicht van wat de cursist mag verwachten.
Tarieven In overeenstemming met de lokale vergoedingen voor het verlenen van diensten.
Tijd Datum, tijd en duur van de cursus.
Cursisten Namen van de overige cursisten in het geval van groepssessies.


Hoe verder? Neem contact op met de trainer van uw keuze en plan een informele bijeenkomst of een eerste sessie.

Klik hier voor een overzicht van Certified Wordfast TrainersAlle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Microsoft, Word, Excel, Access en PowerPoint zijn handelsmerken van Microsoft Corp. TRADOS en Translator's Workbench zijn handelsmerken van TRADOS GmbH. Wordfast en +Tools zijn handelsmerken van Yves Champollion.