Logo Eloquo

Vele wegen leiden naar Le Bouis

GPS-coördinaten Le Bouis

46.370852, 2.984526
46° 22' 15.0" N, 2° 59' 04.1" E
Google Maps »

Amsterdam – Le Bouis via de snelste route

Via Utrecht – Breda – Antwerpen – Gent (Gand) – Lille (Rijssel) – Paris (Parijs) – Orléans – Bourges – Montmarault – Deux-Chaises.

Neem de tolweg van Lille naar Parijs. Begin als je het vliegveld Charles de Gaulle passeert goed op te letten. Neem de afslag rechts naar Paris Est (dus niet naar Ouest). Neem de A3 Richting Bordeaux. Let nu goed op. Volg de borden Créteil. Je zit nu op de A86. Blijf de borden Créteil volgen zonder er werkelijk heen te gaan. Op een gegeven moment zie je weer borden naar Bordeaux, deze volgen om op de A6 en daarna op de A10 te komen. Volg de borden Bordeaux tot je borden Clermont-Ferrand en borden Orléans ziet. Volg deze borden tot je in Orléans bent. Ga aldaar richting Clermont-Ferrand en Bourges. Blijf nu de snelweg volgen tot aan de afslag Montmarault (dat is afslag nummer 11). Verlaat de tolweg. Neem de rotonde driekwart, richting Moulins. Neem na enkele kilometers de afslag Deux-Chaises. Ga aan het eind van de afslag linksaf. Volg de weg over de brug – neem ondanks de rare bocht het kleine weggetje, niet de afslag naar de snelweg – tot aan een Y-splitsing, waar een herenhuis staat. Links aanhouden en de weg vervolgen. Het is nu nog 2,6 kilometer rijden tot aan Le Bouis. Op een gegeven moment zie je aan je rechterhand een klein bordje met Le Bouis en even later een houten kruis met daaronder een bloembak. Ga daar links het weggetje in. Aan het eind rijd je linksaf het hek door.

Amsterdam – Le Bouis via de tweede ring en de bomenroute (snel en goedkoop)

Via Utrecht – Breda – Antwerpen – Gent (Gand) – Lille (Rijssel) – Paris (Parijs) – Cosne sur Loire – Nevers – Moulins – Deux-Chaises.

Neem de tolweg van Lille naar Parijs. Begin als je het vliegveld Charles de Gaulle passeert goed op te letten. Neem de afslag rechts naar Paris Est (dus niet naar Ouest). Neem de A3 Richting Bordeaux. Let nu goed op. Volg de borden Créteil. Je zit nu op de A86. Volg als je op de A86 bent niet de afslag naar Bordeaux (N104). Volg de borden Evry – Lyon om op de A6 te komen. Volg op de péage de borden Vers A77 Lyon – Auxerre. Neem de Afslag A77 Nevers – Montargis. Deze tolweg – de bomenroute – gaat voorbij Cosne sur Loire over in de N7. Volg deze weg tot aan Moulins en volg daar het bord Moulins centre. Ga in het centrum rechtsaf over de brug over de Allier en volg dan de D945 richting Souvigny en Le Montet. Na ongeveer 27 kilometer kom je in Le Montet. Volg daar de borden Deux-Chaises. Rijd Deux-Chaises niet in maar neem na de afslag Deux-Chaises de afslag rechtsaf, richting het nieuwe Total-benzinestation. Er staat op de afslag al een bordje Le Bouis. Volg de weg over de brug – neem ondanks de rare bocht het kleine weggetje, niet de afslag naar de snelweg – tot aan een Y-splitsing, waar een herenhuis staat. Links aanhouden en de weg vervolgen. Het is nu nog 2,6 kilometer rijden tot aan Le Bouis. Op een gegeven moment zie je aan je rechterhand een klein bordje met Le Bouis en even later een houten kruis met daaronder een bloembak. Ga daar links het weggetje in. Aan het eind rijd je linksaf het hek door.

Amsterdam – Le Bouis via de Francilienne (A104/N104) en de bomenroute (soms minder files)

Via Utrecht – Breda – Antwerpen – Gent (Gand) – Lille (Rijssel) – Paris (Parijs) – Montargis – Nevers – Moulins – Deux-Chaises.

Neem de tolweg van Lille naar Parijs. Begin als je het vliegveld Charles de Gaulle passeert goed op te letten. We gaan over de Francilienne, de grote ringweg rond Parijs die ik op de kaart heb aangegeven met blauwe stippen. Zonder oponthoud doe je hier ongeveer drie kwartier over, de ringweg is ongeveer 70 kilometer lang. Neem de afslag rechts naar Paris Est (dus niet naar Ouest). Neem de A3 richting Bordeaux en Lyon. Neem de A104 naar Lyon. Je bent nu op de Francilienne. Houd rechts aan en volg de borden N104 naar Lyon. Let op borden waar VERS A6 op staat. Volg het bord N104 VERS A6 Bordeaux en blijf opletten. Neem al snel de afslag (Lyon) vers A6 en blijf opletten. Volg het bord Lyon A6 en verlaat de Francilienne. Als je IKEA passeert is het moeilijkste voorbij. Volg de A6 en sla af naar de A77 richting Clermont Ferrand en Moulins. Deze tolweg – de bomenroute – gaat voorbij Cosne sur Loire over in de N7. Volg deze weg tot aan Moulins en volg daar het bord Moulins centre. Ga in het centrum rechtsaf over de brug over de Allier en volg dan de D945 richting Souvigny en Le Montet. Na ongeveer 27 kilometer kom je in Le Montet. Volg daar de borden Deux-Chaises. Rijd Deux-Chaises niet in maar neem na de afslag Deux-Chaises de afslag rechtsaf, richting het nieuwe Total-benzinestation. Er staat op de afslag al een bordje Le Bouis. Volg de weg over de brug – neem het kleine weggetje, niet de afslag naar de snelweg – tot aan een Y-splitsing, waar een herenhuis staat. Links aanhouden en de weg vervolgen. Het is nu nog 2,6 kilometer rijden tot aan Le Bouis. Op een gegeven moment zie je aan je rechterhand een klein bordje met Le Bouis en even later een houten kruis met daaronder een bloembak. Ga daar links het weggetje in. Aan het eind rijd je linksaf het hek door.

Le Bouis – Amsterdam via de bomenroute en de Francilienne (A104/N104)

Ga bij het houten kruis rechtsaf en volg de weg tot het Total-benzinestation. Sla over de brug linksaf en rijd richting Le Montet. Blijf op de N79 richting Souvigny en vervolg deze weg naar Moulins. Neem daar over de brug de linkerrijbaan en volg de borden Nevers en Paris. De weg heet nu N7. Volg deze route helemaal, tot de weg overgaat in de A77. Je rijdt nu op de tolweg "de bomenroute" naar Parijs. Neem de A6 naar Parijs. Begin met opletten nadat je de tolweg hebt betaald – dus vanaf afslag 9. Als je voorbij IKEA bent neem je de afslag N104, dat is de Francilienne, de blauwe stippellijn op het kaartje. Ga rechtsaf en volg de borden Vers A1 – A4. Volg nu steeds de borden waar Lille op staat. Je blijft de N104 volgen. Na een hele tijd zie je reclameborden voor Parc Asterix en Dysneyland. Let nu goed op en houd alvast de rechterrijbaan aan. Volg het bord A4 richting Lille en sla direct daarna opnieuw rechts af naar Lille (bord A104 Charles de Gaule – Lille). Na deze afslagen kom je voorbij IKEA en is de rest niet moeilijk meer.

Le Bouis – Amsterdam via de bomenroute en de tweede ring (A86)

Ga bij het houten kruis rechtsaf en volg de weg tot het Total-benzinestation. Sla over de brug linksaf en rijd richting Le Montet. Blijf op de N79 richting Souvigny en vervolg deze weg naar Moulins. Neem daar over de brug de linkerrijbaan en volg de borden Nevers en Paris. De weg heet nu N7. Volg deze route helemaal, tot de weg overgaat in de A77. Je rijdt nu op de tolweg "de bomenroute" naar Parijs. Blijf de weg volgen tot er borden Lille verschijnen. Je rijdt nu op de A86, de tweede ring van Parijs. Houd de borden Lille goed in de gaten. Er zijn meerdere afslagen maar uiteindelijk kom je ter hoogte van het vliegveld Charles de Gaulle op de A1 richting Lille terecht. Vanaf dat punt is het een fluitje van een cent.

In geval van problemen zijn we te bereiken op telefoonnummer +33 4 70 47 32 97 of +33 6 80 64 65 49.