Logo Eloquo

Red een boom, stuur e-mail

De postbezorging tussen Nederland en Frankrijk is nooit optimaal geweest en zal ook in deze eeuw te wensen blijven overlaten. De meeste e-mail bereikt ons daarentegen binnen een paar seconden en ook de grootste attachments zijn in een paar minuten binnen te halen. Documenten die ons elektronisch bereiken, zijn bovendien direct beschikbaar voor verdere bewerking met de pc. Voor werkelijk gigantische bestanden heb ik eventueel een FTP-server beschikbaar.

Professionele vertalers vertalen alleen in hun moedertaal. Eloquo schrijft, vertaalt en redigeert daarom uitsluitend in het Nederlands. Zoek op ProZ.com naar een Duitse, Franse of Engelse freelancer. U kunt daar ook terecht voor medische en juridische vertalingen.

Lees de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op al onze diensten.

Samenwerken met Eloquo

Ik ben er altijd in geïnteresseerd om met collega’s en bureaus samen te werken aan concrete projecten en opdrachten. Vrijblijvende opname in de vertalersbestanden van bureaus interesseert me minder.

Eloquo werkt samen in een netwerk van ervaren freelancers die – net als ik – leven van hun pen. Stuur ons liever geen cv’s. We zijn voorzien voor alle mogelijke onderwerpen en talencombinaties.

Werken voor Eloquo – stageplaatsen

Eloquo opereert vanuit een hoekje van een boerderij in Frankrijk. We zijn geen vertaalbureau en hebben geen werk of stageplaatsen te vergeven. Zorg dat je ervaring krijgt met een CAT-programma en schrijf je gratis in bij ProZ, als je van vertalen je broodwinning wilt maken. Er is werk genoeg voor iedereen.


Certificaat