Zie de pagina Cursussen voor Wordfast voor informatie over het geven en nemen van cursussen en de pagina Wordfast-trainers voor een internationaal overzicht van vertalers die al cursussen aanbieden.

Wordfast-nieuwsgroepen

In de Wordfast nieuwsgroepen bespreken Wordfast-gebruikers op voet van gelijkheid alle zaken die met Wordfast en CAT te maken hebben. Discussies zijn welkom, indien gevoerd met wederzijds respect en vanuit een professionele houding. In de nieuwsgroepen houden we ons, naast de gebruikelijke Netiquette, aan twee punten:

  1. Kwaliteit boven kwantiteit. Schrijf alleen als het nodig is en vermijd zaken die niets met de groep van doen hebben. Het stellen van domme vragen is echter toegestaan.

  2. Een korte, duidelijke omschrijving in de onderwerpregel, zodat leden die niet geïnteresseerd zijn in uw bijdrage uw post niet hoeven te openen om erachter te komen dat ze er niet in zijn geïnteresseerd. Vermijd cryptische en vage omschrijvingen als "TM-probleem" of "Help". Gebruik liever een onderwerp in de geest van "Cleanup-probleem AR>UR op een Mac".

Om u uit te schrijven uit een Wordfast-nieuwsgroep volgt u de eenvoudige procedure die als onderschrift op iedere bijdrage aan de nieuwsgroep is te lezen. Indien u hieronder geen nieuwsgroep in uw eigen taal vindt, dan kunt u lid worden van de Engelstalige nieuwsgroep, waar gebroken Engels geen probleem is.

Om lid te worden van de Engelstalige nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast.

Om lid te worden van de Nederlandstalige nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_NL-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_NL.

Om lid te worden van de Duitstalige nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar Wordfast-DACH-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://tech.groups.yahoo.com/group/Wordfast-DACH.

Om lid te worden van de Finse nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_FI-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_FI.

Om lid te worden van de Franstalige nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_FR-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_FR.

Om lid te worden van de Griekse nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_GR-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_GR.

Om lid te worden van de Japanse nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_JP-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_JP.

Om lid te worden van de Macedonische nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_MK-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_MK.

Om lid te worden van de Portugeestalige nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_PT-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_PT.

Om lid te worden van de Poolse nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_PL-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_PL.

Om lid te worden van de Russische nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_RU-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_RU.

Om lid te worden van de Spaanstalige nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_ES-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://es.groups.yahoo.com/group/Wordfast_ES.

Om lid te worden van de Tsjechische nieuwsgroep (Slowaken zijn van harte welkom), stuurt u een lege e-mail naar wordfast_CZ-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_CZ.

Om lid te worden van de Zweedse nieuwsgroep, stuurt u een lege e-mail naar wordfast_SV-subscribe@yahoogroups.com of gaat u naar de homepage, http://groups.yahoo.com/group/Wordfast_SV.Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Microsoft, Word, Excel, Access en PowerPoint zijn handelsmerken van Microsoft Corp. TRADOS en Translator's Workbench zijn handelsmerken van TRADOS GmbH. Wordfast en +Tools zijn handelsmerken van Yves Champollion.